Derde editie Drechtsteden Tennis Tournament in Papendrecht

25 september 2009

PAPENDRECHT -De derde editie van het Drechtsteden Tennis Tournament (DTT) vindt dit jaar plaats op 25 september in het Tenniscentrum Oostpolder in Papendrecht. 

Burgemeester Papendrecht, C.J.M. de Bruin, zal de derde editie openen.
De doelstelling van de initiatiefnemers, ABNAMRO en IMC, is meervoudig. Centraal staat het versterken van het ondernemersklimaat. Het belang hiervan voor de regio wordt onderstreept door de deelname van het team Gemeenten Drechtsteden met vertegenwoordigers uit Zwijndrecht, Papendrecht, Dordrecht en Alblasserdam.

Het programma kent enkele verrassende onderdelen. Opnieuw zullen ongeveer twintig gerenommeerde bedrijven en organisaties uit de regio spelen om de wisselbeker die momenteel in handen is van het bedrijf Florensis. Gedurende het toernooi zal een clinic worden verzorgd door Paul Haarhuis en Alex Reijnders. Traditiegetrouw zal het inschrijfgeld van dit toernooi en de sponsorbijdrage van Unity Chartering UCS, deels worden bestemd als financiële injectie voor maatschappelijk relevante initiatieven die vanuit de Drechtsteden worden ondernomen. Voor 2009 zijn de volgende inititiatieven genomineerd:

- Stichting YEP (Youth Empowerment Project) met als doel de jeugd te laten participeren in de maatschappij en beslissingen 
- Stichting Yes I Care, een onderwijsleerbedrijf voor maatschappelijk stages
- Stichting BAT, gericht op het ondersteunen van weeskinderen op weg naar zelfstandigheid, Awassa, Ethiopië

Op de website www.drechtstedentennist.nl vindt u alle verder relevante gegevens, deelnemers en nieuwe ontwikkelingen.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.