Kopstaartbotsing op de A15

21 september 2009

PAPENDRECHT - Een 24-jarige man uit Oss is op 18 september aan zijn voorhoofd gewond geraakt toen hij bij een aanrijding met zijn hoofd tegen de voorruit van de auto waarin hij zat, aanbotste.

De man zat als passagier naast een 26-jarige automobilist uit Oss. Toen deze plots moest remmen wegens filevorming kon hij een aanrijding met de auto vóór hem niet meer voorkomen. Die werd bestuurd door een 60-jarige man uit Heeswijk Dinther die ongedeerd bleef. De passagier droeg vermoedelijk geen gordel. Hij was aanspreekbaar en ambulancepersoneel heeft zich over hem ontfermd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.