Herfstmarkt het Palet groot succes

21 september 2009
Herfstmarkt het Palet groot succes

PAPENDRECHT - Zaterdag 19 september 2009 werd de jaarlijkse herfstmarkt in de tuin van het appartementengebouw Het Palet
aan de Vincent van Goghlaan in Papendrecht gehouden. Deze markt wordt samen met vrijwilligers, georganiseerd door de bewoners met een lichamelijke handicap, die de benedenverdieping bewonen.

De opbrengst op deze stralende dag was liefst € 2400,-. De opbrengst is bestemd voor vervanging van dure huishoudelijke apparaten, zoals de wasmachine etc. De bewoners willen op deze manier alle vrijwilligers en sponsoren hartelijk bedanken. Zonder inzet van vrijwilligers en zonder bijdragen van sponsoren zou dit resultaat niet zijn behaald.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.