Man aangehouden tijdens graffiti spuiten

21 september 2009

PAPENDRECHT - Een 22-jarige man uit Oud-Alblas is door politieagenten op heterdaad betrapt tijdens het graffiti spuiten. Dit gebeurde op zondagmiddag 20 september 2009 op de Witte Brug aan de Veerweg.

Agenten troffen in zijn rugzak diverse spuitbussen verf aan. Hij bekende direct dat hij graffiti had gespoten op de brug. Hij was op de fiets naar de Veerweg gekomen. Na controle bleek dat de fiets als gestolen stond gesignaleerd. De man is na verhoor heengezonden. De politie onderzoekt de herkomst van de fiets en maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.