Hardlopen voor beginners

14 september 2009

PAPENDRECHT - Als je wilt beginnen met hardlopen is de eerste stap lastig. De voornemens zijn er vaak wel maar het komt er niet van of je hebt geen stok achter de deur om naar buiten te gaan. AV Passaat begrijpt dat en wil graag helpen. Met een groep van medebeginners willen we je over de drempel helpen om te gaan bewegen.

Op dinsdag 29 september 2009 om 20.00 uur start bij AV Passaat een training voor de beginnende hardloper. Onder professionele begeleiding wordt het prestatievermogen langzaam opgebouwd. De jarenlange ervaring met beginnende hardlopers staat borg voor de kwaliteit van een verantwoorde opbouw.  Iedereen vanaf 18 jaar kan meedoen.
De kosten voor deze training zijn in het lidmaatschap van de vereniging inbegrepen. U betaalt dus niets extra.

Aanmelden of nadere informatie bij voorzitter@avpassaat.nl of kijk op www.avpassaat.nl.
Twijfelt u nog? Op dinsdag 29 september kunt u zonder vooraanmelding ook deelnemen aan de eerste training op onze locatie aan de Andoornlaan 38 te Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.