Nipte winst Drechtstreek

14 september 2009

PAPENDRECHT - Al tien minuten na aanvang van de wedstrijd in Zwijndrecht viel het eerste en naar later bleek ook het enige doelpunt van de wedstrijd. Dat ene doelpunt van Maarten Vink, na een terug gelegde bal van Ricardo Heerebrand, leverde drie wedstrijdpunten op. Daar was men bij Drechtstreek tevreden over maar de zege viel te krap uit.

Goed keeperswerk van Groote Lindt doelman Raymond Klootwijk en een grote hoeveelheid gemiste kansen lagen aan de 0-1 ten grondslag. Vooral in de eerste helft had Drechtstreek het betere van het spel en zette het grote druk op het doel van de tegenstander. Toch lukte het niet om te scoren. In de tweede helft werd Groote Lindt wel wat gevaarlijker maar de achterste drie van Drechtstreek, Jan Abaisa, Hans Keesmaat en Stefan van Groningen, hielden goed stand. Al met al was coach Jan Kroos wel tevreden met de drie punten maar zeker niet met de effectiviteit van zijn voorhoede.

Komende zaterdag speelt Drechtstreek thuis tegen De Alblas, dat MVV’58 thuis met 7-2 verpletterde. Bij deze eerste streekderby zal het er zeker om spannen. Beide ploegen hebben tot nu toe evenveel punten behaald maar door de grote score van zaterdag staat De Alblas op de tweede plaats van de ranglijst en Drechtstreek op de derde.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.