Start werkzaamheden voor Abelenhof

14 september 2009

PAPENDRECHT - Werkzaamheden voor reconstructie van de Abelenhof starten maandag 14 september 2009. Het gaat voornamelijk om het opbreken van straat- en tegelverharding, grond-, riolerings-, verhardings en groenwerkzaamheden. Streven is de totale werkzaamheden voor medio december 2009 af te ronden. Uiteraard is e.e.a. afhankelijk van de weersomstandigheden.
 
Omwonenden wordt gevraagd tijdens de werkzaamheden met parkeren van auto’s rekening te houden met de werkzaamheden om vertraging zoveel mogelijk te voorkomen. Enige overlast is helaas niet te vermijden. De gemeente en uitvoerenden vragen hiervoor begrip.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.