Zevende editie bedrijvenmotortoertocht eindelijk in de zon

14 september 2009
Zevende editie bedrijvenmotortoertocht eindelijk in de zon

PAPENDRECHT - Engelse eigengereidheid, Amerikaanse bravoure, Japanse degelijkheid, Italiaanse klasse. Een analyse van de voorronden van het WK voetbal in Zuid-Afrika? Nee, donderdag 10 september werd de zevende bedrijven motortoertocht van Ronald Verkeersopleidingen gereden.Op uiteenopende motormerken en –types was ondernemend en motorrijdend Drechtsteden aanwezig om zich ook deze editie weer uitstekend te vermaken. Onder een prettig zonnetje.

‘De bedrijventocht is net even anders dan de gemiddelde motortoertocht’, vertelt Ronald van Ee. ‘Het evenement is voor motorrijdende ondernemers de jaarlijkse gelegenheid om elkaar op een leuke, andere manier te ontmoeten. Vooraf bij de rijschool aan de Kazernestraat met koffie en broodjes bijpraten over motoren en ondernemersnieuws en na het startschot van burgemeester De Bruin op pad.’

Zonnetje
‘Deze keer voerde de route van 140 kilometer zo’n zestig motoren door de Biesbosch en het Land van Altena. Eerdere jaren pakten we aardig wat regendruppels mee. Deze editie was niet alleen de sfeer zoals gebruikelijk hartstikke goed, ook over het weer hadden we eindelijk eens niet te klagen: grotendeels een lekker zonnetje.’

Grieks
Tijdens de pauze werden harde nieuwsfeiten opnieuw gecombineerd met sterke verhalen. Bij terugkeer in de Kazernestraat wachtten koele drankjes en een Grieks buffet. Van Ee: ‘Elk jaar maken sponsors deze tocht mogelijk. Ze zorgen dat er een bezemwagen meerijdt en dat de deelnemers vooraf, onderweg en na afloop perfect worden verzorgd met eten, drinken en een aandenken. Dit jaar tekende Witte Stainless BV Papendrecht voor de sponsoring. Ik wil ze daar mede namens de deelnemers hartelijk voor danken. Met z’n allen hebben we er opnieuw een mooie dag van gemaakt. We kijken stiekem alweer uit naar de editie van 2010.’.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.