Leuk uitje voor thuisbridgers

14 september 2009

PAPENDRECHT - Bridge-liefhebbers die op een gezellige manier hun hobby willen uitoefenen, kunnen om de twee weken op de vrijdagmiddag  terecht in het Denksportcentrum in Papendrecht.
Veel thuisbridgers, maar ook clubspelers, hebben in het verleden al ervaren hoe ontspannen dit middagje bridgen verloopt.

Er wordt zeker niet met het mes op tafel gespeeld en de sociale contacten zijn net zo belangrijk als het spel van bieden en uitspelen. Regelmatig stromen er thuisbridgers door naar één van de clubs die in de avonduren in het Denksportcentrum actief zijn, maar is geen voorwaarde.

Het vrijdagmiddagbridge begint op 18 september en vervolgens wordt om de twee weken gespeeld. Iedereen die op de speeldagen om 13.15 uur aanwezig is, wordt ingedeeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.