Drechtstreek verplettert Hardinxveld in bekerduel

26 augustus 2009
Drechtstreek verplettert Hardinxveld in bekerduel

PAPENDRECHT - Dinsdagavond trad VV Drechtstreek in zijn tweede bekerwedstrijd aan tegen het naar de 2e klasse gepromoveerde Hardinxveld.  De kampioen van vorig seizoen - geplaagd door schorsingen en blessures - kwam er tegen een sterk spelend Drechtstreek niet aan te pas. Al in de 5e minuut scoorde Peter van de Merwe met een kopbal de 0-1. Nog geen minuut later werd Drechtstreek doelman Geert Jansen bijna verrast door een keihard schot op de paal. In de 18e minuut speelde Peter van de Merwe de bal in op Arian Nieuwkoop die de 0-2 aantekende. Vijf minuten later kreeg Hardinxveld een strafschop toegekend en Michel Roza scoorde (via de Paal) 1-2.

De tweede helft was nog maar net begonnen toen Peter van de Merwe over rechts een fraaie rush kon afronden met een1-3 score. Ricardo Heerebrand maakte 1-4 en 1-5 waarna Maarten Vink – alweer na een solo – keihard de 1-6 inschoot.  Opvallend was dat Drechtstreek fel aanvallend opereerde en de tegenstander niet de gelegenheid gaf om in hun spel te komen.

De andere twee ploegen in de poule, Sleeuwijk en Wieldrecht speelden dinsdag tegen elkaar gelijk met 2-2. Zaterdag volgt dus de ontknoping in de poule als Drechtstreek op bezoek gaat bij Wieldrecht.

De stand in de poule is met nog één wedstrijd te gaan:

Drechtstreek 6 
Wieldrecht 4  
Sleeuwijk 1
Hardinxveld 0

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.