Woningstichting Westwaard Wonen trakteert Papendrechters

25 augustus 2009

PAPENDRECHT - Westwaard Wonen viert haar 90-jarig jubileum. De sociale woningcorporatie van de gemeente Papendrecht besteedt het gehele jaar aandacht aan de verbondenheid met de bewoners en de streek door diverse activiteiten te organiseren voor alle inwoners van Papendrecht.

Zaterdag 5 september zullen de bewoners van de gemeente Papendrecht van het jubileumfestival kunnen genieten. Het festival vindt plaats aan winkelcentrum De Meent van 13.30 tot 16.30 uur. De optredens worden verzorgd door de Smarties en de dansgroep Bounce. Ook de muziek van een Braziliaanse sambagroep en een Cubaanse salsaband zal bijdragen aan een vrolijk festival.

Tijdens het festival loopt er een ballonnenman rond die de mooiste creaties van ballonnen maakt en deze ook uitdeelt. 
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.