Voetbaltoernooi in Vijverpark

24 augustus 2009
Voetbaltoernooi in Vijverpark

PAPENDRECHT - Op vrijdagavond 21 augustus was het in het Vijverpark in Papendrecht weer volop genieten bij het voetbaltoernooi voor jongeren dat plaats vond op het daar aanwezige voetbalveldje.

Hoewel er niet zoveel teams als voorgaande keren op het toernooi af kwamen, werden er toch boeiende potjes voetbal gespeeld. Niet één keer hoefde er te worden gefloten voor een overtreding en er werden heel wat mooie goals gemaakt. Uiteindelijk kwam in de poule 12-16 jaar het team Junior BB (Bloemenbuurt) als winnaar uit de bus en in de poule 17-22 jaar het team International.

Het toernooi werd voor de derde keer georganiseerd door een groep jongeren van Missie Oost uit de Hervormde Grote Kerk: “Graag wilden we een avondje goed voetbal voor de Papendrechtse jongeren organiseren: georganiseerd ontspannen dus. Daarnaast konden we hen ook in de goede sfeer en in de ontmoeting iets extra’s bieden. Inmiddels kennen we de jongeren wat beter en kunnen we meer naast hen gaan staan om zo vanaf de ‘zijlijn’ iets voor hen te betekenen. Jongeren hebben dat nodig en als christenen hebben we daar een missie voor!”

Het volgende toernooi staat gepland in het voorjaar van 2010. Jongeren kunnen op de hoogte blijven van de toernooien en andere activiteiten via the hyves van Missie Oost (http://missie-oost.hyves.nl). Contact zoeken kan via missieoost@hotmail.com.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.