Fusie omroepen papendrecht en dordrecht op komst

21 april 2006

REGIO - De lokale omroepen van Papendrecht en Dordrecht, Salsa Radio en RTV Dordrecht hebben besloten de krachten te bundelen. Dit betekent dat er straks één gezamenlijk radio-programma zal worden gemaakt en dat na Dordrecht ook Papendrecht straks lokale televisie zal krijgen met onderwerpen die dicht bij de burger staan in de Drechtsteden.

Beide omroepen werken al geruime tijd samen op het gebied van sportuitzendingen. Samen met de Zwijndrechtse omroep Atos wordt wekelijks het programma Drechtsport uitgezonden.

De omroepen zullen zeker nog tot de zomer bezig zijn met de voorbereidingen. Wanneer alle vergunningen binnen zijn kunnen 1 september de uitzendingen van de nieuwe omroep starten

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.