Ontzegging rijbevoegdheid

21 augustus 2009

PAPENDRECHT - Een 37-jarige man uit Maassluis is door politieagenten aangehouden wegens het rijden in een personenauto terwijl hem de rijbevoegdheid was ontzegd. Dit gebeurde op donderdagmiddag 20 augustus 2009 omstreeks 15.45 uur op de Rijksweg A15. Bleek dat de man een ontzegging had tot 22 augustus 2009. Derhalve was hij 2 dagen te vroeg gaan rijden. Hij is na verhoor heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.