Poging inbraak en vernieling personenauto's

21 augustus 2009

PAPENDRECHT - Een 29-jarige man uit Papendrecht is door politieagenten op heterdaad aangehouden wegens poging inbraak danwel vernieling van drie personenauto’s. Dit gebeurde op vrijdagochtend 21 augustus 2009 omstreeks 01.15 uur in de Randwijk.

Politieagenten kregen een melding dat een persoon zich verdacht tussen geparkeerde auto’s bevond. Na zijn aanhouding werd een breekijzer in de buurt aangetroffen. Bleek dat er bij drie auto’s gepoogd was in te breken danwel vernielingen waren gepleegd. De verdachte is ingesloten en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.