Ontdek Papendrecht te voet of op de fiets

13 augustus 2009

PAPENDRECHT - Wandel en fiets mee en ontdek Papendrecht van een onverwachte kant. Open Monumentendag 2009 draagt het thema ‘Op de kaart’. Dit thema biedt de gelegenheid om historisch erfgoed in Papendrecht op de kaart te zetten. Het dijklint geeft door de gemengde bebouwing en het diverse gebruik van winkels, woningen en bedrijven een divers en aantrekkelijk beeld.

Op zaterdag 12 september tussen 10.00 en 16.00 uur is Grandcafé Willaerts het startpunt voor een tweetal wandelroutes en een fietsroute door Papendrecht die langs cultureel erfgoed leiden in de vorm van gebouwen en landschap, waarin de geschiedenis van Papendrecht wordt verbeeld.

Uw pand op de kaart?
Woont u in en / of bent u eigenaar van een pand dat volgens u in aanmerking komt om in een van de routes van Open Monumentendag opgenomen te worden, dan kunt u dat melden bij de heer J. Luttik, tel. 641 89 11. Het gaat daarbij om historische panden (ongeveer 50 jaar of ouder), die zoveel mogelijk authentiek zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.