Nieuwerkerk wint 3e editie van de Han Matena Bokaal

10 augustus 2009
Nieuwerkerk wint 3e editie van de Han Matena Bokaal

PAPENDRECHT - Op zaterdag 8 augustus 2009 werd de derde editie van de Han Matena Bokaal gespeeld op sportpark Slobbengors. VV Nieuwerkerk won de bokaal op een beter doelgemiddelde van VV Papendrecht. Beide teams speelde de eerste wedstrijd gelijk tegen elkaar: 0-0. In de tweede speelronde won Papendrecht met 1-0 van Schelluinen en Nieuwerkerk met 3-1 van Nieuw Lekkerland. In de laatste en beslissende speelronde won Nieuwerkerk met 2-1 van Schelluinen dat laatste werd. Papendrecht stond tot in de laatste minuut met 3-0 voor tegen Nieuw Lekkerland (3e), door doelpunten van Kolff, Bakker en Vink. In de laatste tellen van de wedstrijd scoorde ex-Papendrecht speler Jurswin Luciano tegen waardoor Papendrecht 2e werd.

Alle uitslagen:
Papendrecht – Nieuwerkerk: 0-0
Schelluinen – Nieuw-Lekkerland: 0-1,
Schelluinen – Papendrecht: 0-1,
Nieuw-Lekkerland – Nieuwerkerk: 1-3,
Papendrecht – Nieuw-Lekkerland: 3-1,
Nieuwerkerk – Schelluinen: 2-1,

Eindstand: (tussen haakjes doelsaldo)
1e Nieuwerkerk: 3-7 (5-2)
2: Papendrecht: 3-7 (4-1)
3e Nieuw Lekkerland: 3-3 (3-6)
4e Schelluinen: 3-0 (1-4)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.