PKC huldigt jeugdkampioenen op het jaarlijkse kampioenenspektakel

06 juli 2009
PKC huldigt jeugdkampioenen op het jaarlijkse kampioenenspektakel

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag organiseerde PKC een gezellige familiedag op de eigen accommodatie als afsluiting van het seizoen.

Na de eerste ronde van het koppelschieten, omstreeks 14.00 uur, werden alle jeugdkampioenen van de afgelopen seizoenen gehuldigd (1e helft veld, zaal of 2e helft veld).  Er waren maar liefst 26 ploegen kampioen geworden, namelijk: A1, A2, A5, A7, B3, B5, B7, B8, C1, C2, C3, C5, C6, C7, C8, D3, D4, D6, D7, E3, E4, E6, F2, F5, F6, F7. Een hele prestatie van alle spelers en trainers en zij werden dan ook op gepaste wijze in het zonnetje gezet.

Foto: Peter Besemer
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.