VVHP sluit zomerseizoen af

06 juli 2009
VVHP sluit zomerseizoen af

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft het zomerseizoen voor de Sport en Spel afgesloten met een wandeling in de Merwelanden, gevolgd door een picknick op het eigen vertrouwde Hondendometerrein.

 Het weer was de vereniging goed gestemd: het was heerlijk om met een groep van 27 personen een wandeling te doen in de Merwelanden. Alle honden namen bijna een verkoelende duik in het water. Ze waren vooral sociaal met elkaar, géén strubbelingen, alle honden met hun baasje hadden er plezier in, er werd nog een hondenspelletje gedaan en de na de wandeling ging ieder naar het terreintje in Papendrecht waar een geweldige gevulde picknicktafel klaar stond.

 Na de zomerstop begint Sport en Spel weer op 23 augustus voor de leden. Ook zal er een nieuwe groep gestart worden met beginnelingen.

 Ook de andere cursussen beginnen pas weer na de zomerstop.

 Voor inlichtingen: Arja Smit, tel 06 - 12 38 94 30 of www.bezichtig.nu/vvhp

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.