34 Bestuurders op de bon bij verkeerscontrole

02 juli 2009

PAPENDRECHT – De politie heeft woensdag 1 juli een verkeerscontrole gehouden op verschillende locaties in Papendrecht. Tijdens de controle werd er gecontroleerd op Snelheid, Niet handsfree bellen en het rijden zonder gordel. Al deze items hebben directe invloed op de verkeersveiligheid waardoor het belangrijk blijft om hier regelmatig op te controleren. In totaal 729 bestuurders passeerden de controle. Uiteindelijk zijn 23 bestuurders gecontroleerd op snelheid, 11 op het niet goed gebruiken van de autogordel en 3 voor het niet handsfree bellen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.