Schaatspret bij obs De Viermaster

09 januari 2009
Schaatspret bij obs De Viermaster

PAPENDRECHT - Terwijl overal in Nederland toer- en molentochten werden gereden verzamelden alle leerlingen van obs De Viermaster zich op woensdag 7 januari op hun eigen schaatsbaan naast de school. Er scheen een heerlijk zonnetje en de kinderen, maar ook de ouders die waren gekomen om te helpen hebben zich prima vermaakt.  Sommige kinderen stonden wat onwennig op de schaats, terwijl anderen wedstrijdjes tegen de juf reden. Voor wie zich niet op schaats waagde waren er sleeën in grote getale aanwezig en het was een sport om met zoveel mogelijk kinderen achter elkaar te sleeën. Voor wie even wilde bijkomen kon zich te goed doen aan koek en zopie. Om 12 uur was het over met schaatspret en was het weer rustig op het ijs.


Slee treintje.

Droog zwemmen op het ijs.

Opwarmen met warm drankje.

Leuker dan les hebben.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.