Schaatsen op het schoolplein

08 januari 2009
Schaatsen op het schoolplein

PAPENDRECHT - Op meerdere plekken in Nederland doet men het al: het opspuiten van pleinen en straten, zodat er op geschaatst kan worden. Aan de achterkant van de Koningin Beatrixschool hebben een aantal juffen met een hoge boog water gespoten op het schoolplein, zodat er binnen een paar dagen een bevroren ijsbaan ontstaat. De kinderen staan vol verwachting toe te kijken. Inmiddels wordt er al druk geschaatst op de baan, waar zelfs een aantal bochten zijn gecreëerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.