Gastenboek Dorpsbehoud gesloten door acties GeenStijl

08 januari 2009

PAPENDRECHT - Het landelijke bekende en shockerende weblog GeenStijl heeft zelfs aandacht geschonken aan de tv-uitzending van De Rijdende Rechter, waarin het geschil tussen Pieter Dijkstra en Stichting Dorpsbehoud werd behandeld, zie afbeelding onder:

GeenStijl meent Stichting Dorpsbehoud een bejaardensoos te moeten noemen dat onterecht zaken verbiedt. Er wordt opgeroepen om vooral te reageren in het gastenboek van de stichting, wat ook massaal gebeurd is. Inmiddels heeft Dorpsbehoud het gastenboek dan ook leeg gemaakt, zie www.dorpsbehoud-papendrecht.nl. Op het artikel van GeenStijl zelf is liefst 527 keer gereageerd, wat bovengemiddeld is.

Niet alleen is het bericht van GeenStijl erg ongenuanceerd, ook blijkt er een onwaarheid in te staan.
GeenStijl meldt namelijk dat Stichting Dorpsbehoud de Rijdende Rechter had ingeschakeld, terwijl dit Pieter Dijkstra degene was die dit had gedaan...

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.