Restaurant Simply brengt Hotel Papendrecht meer kwaliteit

06 januari 2009
Restaurant Simply brengt Hotel Papendrecht meer kwaliteit

PAPENDRECHT - Op vrijdag 16 januari opent Golden Tulip Papendrecht de deuren van het nieuwe Restaurant Simply.

Het restaurant vervangt Bar-Bistro Le Canard van het hotel. Restaurant Simply brengt meer kwaliteit en uitstraling dat aansluit bij hotelketen Golden Tulip. Een modern en luxe interieur en een nieuwe wijn- en menukaart met onder andere het Waddengoud Texels lamsvlees moeten hiervoor zorgen.

Bistro Le Canard is bijna 12 jaar onderdeel geweest van Golden Tulip Papendrecht. Restaurant Simply is een moderner en luxer concept dat beter voldoet aan de wensen van de doelgroep van het viersterren hotel. Met een geheel vernieuwd interieur en menukaart met exclusieve gerechten en dranken wil Simply zijn gasten verwennen. Simply biedt gasten een compleet ontbijt, lunch, diner en een uitgebreide bar. Buiten de hotelgasten is Restaurant Simply natuurlijk ook toegankelijk voor mensen uit de omgeving.

Texels lamsvlees als paradepaard
Een opmerkelijke introductie in Restaurant Simply is het Waddengoud Texels lamsvlees. Het restaurant heeft dit op haar menukaart staan als onderdeel van het ontbijtbuffet. Het Texels lamsvlees staat bekend om zijn kwaliteit en unieke smaak, aldus directeur Arjan van Dalen van Golden Tulip Papendrecht. “Ik ga regelmatig op vakantie naar het Waddeneiland Texel. Daar heb ik tijdens een restaurantbezoek mogen proeven van dit vlees. De directe invloed van de Waddenzee op het eiland heeft zijn invloed op de smaak. Heerlijk, al zeg ik het zelf.” Doordat dit ambachtelijke lamsvlees het streekkeurmerk Waddengoud draagt, heeft de klant 100 procent zekerheid dat het afkomstig is van Texel en dat het op een duurzame wijze is voortgebracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.