Woninginbraak

06 januari 2009

PAPENDRECHT - In een woning aan de Muilwijckstraat is maandag 5 januari tussen 09.00 en 14.20 uur ingebroken.

De daders konden binnenkomen door via het raam van de badkamer aan de voorzijde van de woning binnen te komen. De daders doorzochten de hele woning en namen verschillende spelcomputers mee. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden in de omgeving van de woning. Medewerkers van de Unit Forensische Opsporing stellen een sporenonderzoek in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.