Pieter Dijkstra en Dorpsbehoud Papendrecht dinsdag op tv

05 januari 2009
Pieter Dijkstra en Dorpsbehoud Papendrecht dinsdag op tv

PAPENDRECHT - Afgelopen augustus waren de opnamen al gemaakt en de uitslag van het geschil is ook al enige tijd bekend, maar morgen zullen de bewuste opnamen voor de Rijdende Rechter worden getoond op Nederland 1 vanaf 22:30 uur.

Pieter Dijkstra had namelijk een brief geschreven aan Frank Visser, de tv-rechter, met het verzoek om een uitspraak betreffende het wel of niet mogen spelen in de muziektent aan de Eilandstraat. Stichting Dorpsbehoud had dit namelijk als eigenaar verboden uit angst voor schade.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.