Aanhouding illegaal vuurwerk

30 december 2008

PAPENDRECHT - Op maandagavond 29 december zijn twee 24-jarige mannen uit Den Haag en Culumborg aangehouden voor het bezit van illegaal vuurwerk. De mannen reden met verhoogde snelheid over de A15, waarop zij werden aangehouden.

Bij het controleren van de auto op de Carpoolplaats van Papendrecht vond de politie dertig kilo illegaal vuurwerk afkomstig uit Duitsland op de achterbank en in de achterklep.

Het vuurwerk is in beslag genomen en de twee mannen zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.