Patrick Cronie stoot 7,26kg kogel over 16 meter

29 december 2008

PAPENDRECHT - Na zeven maanden van blessure leed heeft onze plaatsgenoot Patrick Cronie op zaterdag 27 december 2008 weer eens flink uitgehaald op het onderdeel kogelstoten in de indoorhal van het Belgische Gent.

Patrick stootte, als eerste jaars neo senior, de 7,26 kg zware kogel naar een afstand van 16.09 meter. Deze afstand betekende een eerste plaats en hij liet hiermee de 24 andere atleten ver achter zich.

Patrick is in de voorbereiding van het Nederlands indoorkampioenschap kogelstoten dat op 15 februari 2009 zal worden gehouden in de nieuwe Apeldoornse indoorarena.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.