13-jarig meisje aangerand

27 december 2008

PAPENDRECHT – De politie heeft een 16-jarige jongen en een 23-jarige man uit Papendrecht aangehouden na aanranding van een 13-jarig meisje.
Op dinsdagavond 23 december werd het meisje aangerand nadat ze had afgesproken met een aantal jongens. Dit gebeurde rond 20.00 uur bij een bruggetje aan de Duindoornhof. Op basis van het signalement van de verdachten konden de twee na het incident al snel op de Wilgenhof worden opgepakt. Het meisje heeft met haar vader aangifte gedaan. De zedenpolitie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.