Stichting Wereldwinkel Papendrecht wint loting Stimuleringsfonds

24 december 2008

PAPENDRECHT - Dinsdag 23 december 2008 was de loting van het Stimuleringsfonds in Papendrecht. Dit jaar hadden 29 maatschappelijke organisaties uit Papendrecht zich aangemeld voor deze prijs. De winnaar van de loting is Stichting Wereldwinkel Papendrecht. Deze stichting wint € 2.500 uit het Stimuleringsfonds van de gemeente Papendrecht.

Ieder jaar kunnen maatschappelijke organisaties zich aanmelden voor de Stimuleringsprijs. De deelnemende organisaties mogen een investeringswens aangeven voor het te winnen geldbedrag.
De Stichting Wereldwinkel Papendrecht is een organisatie die geheel op vrijwilligers draait. Er zijn momenteel bijna 50 vrijwilligers actief bij de Wereldwinkel. In de winkel staat nu een kassa die erg ingewikkeld is voor veel vrijwilligers. Vanuit de stichting is er de wens een nieuw kassasysteem te plaatsen, waarmee alle vrijwilligers goed overweg kunnen. Verder kan dit nieuwe systeem goed gebruikt worden voor de inventarisatie en de voorraadbeheer. Dit is iets wat nu een erg tijdrovende klus is. Ook kunnen ze een nieuwe printer, fax en kopieerapparaat goed gebruiken. De bijdrage vanuit het stimuleringsfonds is dus van harte welkom. 

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk bracht na afloop van de loting mevrouw Visser van de Wereldwinkel Papendrecht, op de hoogte van het goede nieuws. Mevrouw  Visser gaf aan dat ze erg blij is met de prijs. Mede dankzij de bijdrage van het Stimuleringsfonds is het een goed begin van het nieuwe jaar voor de Wereldwinkel in Papendrecht. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.