Uitverkochte zaal bij Herman Boon

04 juni 2007
Uitverkochte zaal bij Herman Boon

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 2 juni vierde Koffiebar De Schor haar 35-jarig jubileum. Hiertoe werd de bekende christelijke cabaretier Herman Boon geboekt.

De voorstelling werd gehouden in de grote zaal van De Palm, omdat hier meer mensen terecht kunnen dan in de eigen Koffiebar. Maar zelfs De Palm bleek achteraf nog te klein, want kaarten aan de deur konden niet meer worden verkocht vanwege de grote belangstelling.

Herman Boon had al vanaf het begin de zaal in zijn greep en met pakkende sketches en attributen kreeg hij regelmatig de lachers op zijn hand. Maar ook knap was na de pauze de overgang naar de serieuze boodschap die er deze avond ook was.

Voor veel oud-Koffiebargangers was het leuk om elkaar weer eens te zien en bij te praten. Het was dan ook gelijk een soort reunie. Koffiebar De Schor is nog een van de weinige koffiebars die nog in Nederland bestaan. Wanneer straks een 40-jarig jubileum bereikt kan worden, dan zou dat een indrukkende mijlpaal zijn. Meer informatie, zie www.koffiebar.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.