MEE ZHZ en Platform VG ZHZ gaan samenwerken

23 december 2008
MEE ZHZ en Platform VG ZHZ gaan samenwerken

PAPENDRECHT - MEE Zuid-Holland Zuid heeft op 16 december jl. een samenwerkingsovereenkomst getekend met Platform VG Zuid Holland Zuid (voorheen RFVO).

MEE Zuid-Holland Zuid richt zich op individuele ondersteuning van mensen met een beperking of een chronische aandoening levensbreed en in alle levensfases. Iedereen met een beperking die behoefte heeft aan ondersteuning en informatie kan een beroep doen op MEE.

Platform VG Zuid-Holland Zuid richt zich op de collectieve ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders en verwanten, levensbreed en levenslang. Versterking met ouder- en consumenten organisaties is hier een middel voor. Platform VG Zuid-Holland Zuid is een samenwerking van Platform VG Waardenlanden en Zuid-Hollandse Eilanden.
Beide platform‘s blijven actief voor de lokale belangen. Platform VG Zuid-Holland Zuid heeft een sterk signalerende functie voor alle maatschappelijke ontwikkelingen die het leven van iemand met een verstandelijke beperking kunnen beïnvloeden.

MEE Zuid-Holland Zuid en Platform VG Zuid-Holland Zuid versterken elkaar als natuurlijke partners wat betreft ondersteuning van mensen met een beperking in de breedste zin van het woord. De doelen van beide organisaties worden verstevigd door het onderzoeken van nieuwe concepten, het versterken van bestaande en beproefde concepten en het delen van kennis. Deze manier van samenwerken komt mensen met een beperking op een praktische manier ten goede.

Voor informatie kunt u contact opnemen met MEE Zuid-Holland Zuid op telefoonnummer 0900 202 06 72 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.