Inbraak bij Smit Juwelier

23 december 2008
Inbraak bij Smit Juwelier

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van een inbraak bij Smit Juwelier aan de Meentpassage. Dit gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag 23 december rond 03.50 uur.

Onbekenden sloegen met veel lawaai de voorpui in en vernielden de vitrineruiten waarna een onbekende buit aan sieraden werd gemaakt. De verdachten, drie getinte mannen, zijn met “big shopper” tassen via de Meentpassage richting de Brederodelaan gerend. De politie is op zoek naar getuigen en verzoekt hen zich te melden op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Omdat de inbraak met veel geluid gepaard is gegaan, verwacht de politie getuigen die iets hebben gehoord of gezien. Zij kunnen vragen naar het wijkteam in Papendrecht.


 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.