Oproep voor vrouw betrokken bij een ongeluk in Papendrecht

22 december 2008

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar een vrouw van 25-30 jaar oud met blond haar tot op de schouders. Zij reed in een kleine auto, vermoedelijk rood van kleur en was betrokken bij een aanrijding, vrijdagavond 19 december rond 23:00 uur op de kruising van het Oosteind, de Matenasche Scheidkade en de Tiendweg-Oost

. De vrouw wordt verzocht om contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Bij de aanrijding zijn beide partijen vergeten om elkaars gegevens uit te wisselen.

Een 29-jarige inwoner van Papendrecht reed rond die tijd op zijn fiets vanaf het Oosteind om via de Matenasche Scheidkade linksaf. In die smalle bocht kwam een een auto met daarin bovengenoemde vrouw de fietser tegemoet. De vrouw wilde rechtsaf slaan in de richting van het Oosteind.

Een aanrijding was het gevolg. De fietser kwam daarbij ten val en heeft daarbij onder andere een hersenschudding opgelopen.

Ook heeft hij lichte schade aan zijn fiets. De vrouw heeft zijn fiets aan de kant gezet en de man thuis gebracht.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.