Kerstconcert Graham Kendrick trekt volle Bethlehemkerk

20 december 2008
Kerstconcert Graham Kendrick trekt volle Bethlehemkerk

PAPENDRECHT - Afgelopen woensdag 17 december 2008 kwam er weer een internationale artiest met band naar Papendrecht voor een groots concert. Deze keer was de gospelzanger Graham Kendrick uit Engeland overgevlogen voor het jaarlijkse kerstconcert. Graham is vooral bekend als tekstschrijven van vele Opwekkingsliederen. Ook heeft hij heel wat kerstliederen geschreven, waarvan een aantal ten gehore werden gebracht. Maar ook de bekendere kerstliederen werden niet vergeten, wat een mooie mix aan liederen opleverde.

Ook was er een speciaal projectkoor samengesteld van zangers/zangeressen uit de regio. Bijzonder was ook de aanwezigheid van zangeres Philippa Hanna, die een aantal nummers meezong. De avond werd georganiseerd door Verburg Services, in samenwerking met de werkgroep van Praise900. De kerk was zo goed als vol, ondanks de prijs van eur. 25,- per kaartje.

Volgend jaar wordt er wederom een dergelijk kerstconcert georganiseerd. De eerste contacten zijn inmiddels gelegd met de bekende Worshipleader Don Moen en de organisatie hoopt dus dat hij daadwerkelijk geboekt kan worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.