Dronken fietser aangehouden

19 december 2008

PAPENDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Papendrecht is op 18 december op de Rembrandtlaan aangehouden. Hij was behoorlijk dronken en was met met zijn fiets op de verkeerde weghelft terecht gekomen. Daar botste hij tegen een 34-jarige fietser uit Papendrecht.

Schrammen en een bloedneus waren het gevolg. Agenten hebben nog geprobeerd de jongen te verhoren, maar hij bleek te dronken om ook maar iets te verklaren. De jongen had elf keer te veel gedronken dan voor hem maximaal was toegestaan. Na de poging tot verhoor is hij in vrijheid gesteld.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.