Aanhouding na vechtpartij tussen vrouwen

18 december 2008

PAPENDRECHT - De politie heeft dinsdagmiddag een 40-jarige inwoonster van Papendrecht aangehouden voor mishandeling.

De verdachte is een collega van het 30-jarige slachtoffer en was na een woordenwisseling op het werk het slachtoffer in haar woning aan de Jacob Marisstraat komen opzoeken.

Daar had de verdachte de aangeefster geslagen en geschopt. De vrouw liep daarbij licht letsel op. Zij heeft aangifte gedaan van mishandeling bij de politie. De 40-jarige vrouw is aangehouden en in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.