VVHP winnaars sport en spel 2008

18 december 2008
VVHP winnaars sport en spel 2008

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft de afgelopen donderdag de jaarafsluiting van Sport en Spel gehouden. Buiten dat dit altijd een zeer geslaagde avond is, worden er ook serieuze zaken besproken, zoals hoe de honden het afgelopen jaar gesport hebben met hun baas. De resultaten hiervan staan op een jaarrapport deze zijn aan allen uitgereikt op deze avond, ook werden er totaal 56 certificaten  in 3 maanden tijd behaald met Behendigheid, Flyball, Distance controll, Labyrint, Apporteren. Deze waren behaald met  en een Intelligentietest.

Over het hele jaar genomen bleef het spannend tot aan het eind toe, iedereen kon 2x een beoordeling krijgen en de beste zou blijven staan, de slechtste werd weggestreept, maar ook als je er de eerste keer niet bij kon zijn, was er de mogelijkheid de punten de tweede keer te behalen, alleen de uitslag van de bekerwedstrijden waren blijvend en was dan ook erg spannend tot het eind toe. Dat de honden moesten wennen aan het nieuwe terrein maakte niets uit, want ze waren samen met hun baas snel gewend. Er werd vooral het laatste half jaar veel getraind.

De eerste plaats ging naar Helma Maurik met haar Jack Russel. Lizzy won de wisselbeker met maar liefst 320 pnt. Haar naam werd vermeld op de wisselbeker, een nieuwe winnares voor 2008. De tweede plaats ging naar Govert Verbree met zijn Border Collie Lucky. Zij behaalden 288 pnt. De derde plaats ging naar Cock van der Worm met zijn N.S.D.T. Retriever Ducky. Zij behaalden 284 pnt. Helaas kon Dhr. van der Worm niet bij de uitreiking aanwezig zijn, maar de VVHP zal zo spoedig mogelijk zorgen dat de beker thuisbezorgd wordt.

In Januari begint Sport en Spel  weer met 2 groepen, enkele kunnen zich hier nog voor opgeven. Ook begint in het nieuwe jaar weer de cursus Elementaire Gehoorzaamheid voor honden vanaf de 6 mnd.

Voor inlichtingen of inschrijving  kan men contact opnemen met Arja Smit, tel.  06 - 12 38 94 30.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.