Parkeergarage Meent gratis tijdens extra koopavonden

17 december 2008

PAPENDRECHT -  Tijdens de volgende (extra) koopavonden in december in winkelcentrum De Meent kan in parkeergarage De Meent na 18.00 uur gratis* geparkeerd worden:
vrijdag 19 december (tot 21.30 uur)
zaterdag 20 december (tot 22.30 uur)
dinsdag 23 december (tot 21.30 uur)
* Parkeren is alleen gratis bij inrijden ná 18.00 uur en uitrijden vóór sluitingstijd. Buiten deze tijden geldt het normale parkeertarief. Let op: wel eerst uw parkeerticket scannen bij de betaalautomaat.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.