Stelt u zich voor: het leven in Papendrecht in 2020…

17 december 2008

PAPENDRECHT - Papendrechters, leef u in in de toekomst van Papendrecht. Hoe ziet Papendrecht er dan uit? En hoe het dagelijks leven? Hoe woont u, hoe verplaatst u zich, hoe en waar ontspant u zich, wat doet u in uw vrije tijd, ’s avonds en in het weekend?
 
De gemeente Papendrecht daagt haar inwoners uit een (persoonlijk) beeld van Papendrecht in 2020 te vormen. Dat ‘vormen’ mag in tekst of in beeld. Bijvoorbeeld een verhaal (maximaal 750 woorden), een gedicht, foto, illustratie of ander kunstwerk. Wees creatief, ga er rustig voor zitten en gebruik de feestmaand en/of de kerstvakantie om inspiratie op te doen.
 
Wie het ‘venster naar de toekomst' van Papendrecht het best weergeeft, wordt beloond met een theater- en concertbon van 150 euro (1ste prijs), 100 euro (2de prijs) of 50 euro (3de prijs). Met de leukste, mooiste, meest originele inzendingen - te beoordelen door een deskundige jury - wordt in een later stadium nog iets leuks gedaan (maar dat is nu nog een verrassing).
 
Stuur uw bijdrage (waar mogelijk digitaal, grootte van het bestand maximaal 1 MB) vóór 11 januari 2009 naar de gemeente Papendrecht, papendrecht2020@papendrecht.nl.
Per post versturen kan ook: Gemeente Papendrecht, onder vermelding van ‘Wedstrijd Papendrecht 2020’, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht of afgeven bij de receptie op het gemeentehuis (Markt 22).
 
Kijk voor meer informatie over deelname aan de wedstrijd en de voorwaarden op www.papendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.