Scootmobiel aangereden op zeebrapad

16 december 2008

PAPENDRECHT - Op maandagmiddag 15 december 2008 omstreeks 13.35 uur vond op de Veerweg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scootmobiel.

Een 81-jarige vrouw uit Papendrecht stak met haar scootmobiel het zebrapad van de Veerweg over om de Vondellaan in te rijden.  Een personenauto, bestuurd door een 30-jarige vrouw uit Papendrecht, zag de scootmobiel over het hoofd.

Door de aanrijding kantelde de scootmobiel en kwam de 81-jarige vrouw op het wegdek terecht. Ze werd door de ambulance naar haar huisarts gebracht omdat ze last had van haar hand.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.