Agressieve winkeldief

16 december 2008

PAPENDRECHT - Een 20-jarige man uit Papendrecht is aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op maandagmiddag 15 december 2008 omstreeks 15.15 uur in een supermarkt aan de Meentpassage.

De man stal  een zak snoep en een blikje energiedrank. Hij werd betrapt door personeel. De man werd agressief en raakte in gevecht met een aantal personeelsleden. Een politieagent die daar in zijn vrije tijd aanwezig was kwam het personeel te hulp.

Ze wisten de man in bedwang te houden en droegen hem over aan de politie. Hij is na verhoor heengezonden.

De politie maakt proces-verbaal op. De 20-jarige man kreeg een winkelverbod voor 1 jaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.