Wasbenzine

16 december 2008

PAPENDRECHT - Een 13-jarige jongen uit Papendrecht heeft ernstige brandwonden in zijn gezicht opgelopen.

Dit gebeurde op maandagmiddag 15 december 2008 omstreeks 16.35 uur op de Amberdreef.

De jongen was in de struiken achter het woonwagenkamp samen met twee vriendjes bezig om een vuurtje te stoken.  De 13-jarige jongen gooide wasbenzine in het vuur. Daardoor ontstond een steekvlam die in het gezicht van de jongen terechtkwam.

Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij 3e graads brandwonden in zijn gezicht had opgelopen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.