Bushokje

15 december 2008

PAPENDRECHT - Agenten hebben vier jongemannen meegenomen naar het bureau. De politiemensen gingen op zaterdag 13 december 2008 rond 00.30 uur naar de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht.

Een getuige meldde dat een groepje jongeren een bushokje zou vernielen.

Er lag inderdaad een ruit uit het hokje. Verder zou het groepje met fietsen hebben gegooid. Bij het hokje stonden de vier mannen van 17, 18, 19 en 20 jaar uit Dordrecht, Alblasserdam, Ridderkerk en Papendrecht.

De agenten namen hen voor verder onderzoek mee.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.