Nieuwe bassist voor Street Spirit

15 december 2008

PAPENDRECHT - De Papendrechtse formatie Street Spirit heeft sinds 1 november j.l. een nieuwe bassist. Roger Eilbracht zal met ingang van januari 2009 te zien en te horen zijn bij optredens. De band is inmiddels gestart met de repetities om hem ‘in te werken’. Roger is een veelzijdig bassist die een schat aan ervaring meeneemt. De overige leden (Niek Graumans, Erik Bansberg en Frank de Boer) zien dan ook zeer uit naar de optredens in het nieuwe jaar. Roger zal naast de baspartijen ook tweede stem gaan zingen bij een aantal songs. Street Spirit hoopt met Roger een waardig opvolger te hebben gevonden voor Ed Weeda (die Street Spirit niet meer kon combineren met zijn privé en andere muzikale bezigheden). Wie Street Spirit live wil zien en horen (met Roger in de gelederen) kan naar één van de volgende optredens gaan ;

11/01/2009 ; Cafe/Restaurant Merz, Dordrecht, aanvang ; 17.00 uur
14/02/2009 ; Grandcafe Het Plein, Ridderkerk, aanvang ; 17.00 uur
                     (met special guest Peter Bansberg)
08/03/2009 ; Acoustic Sunday in Interval, Papendrecht, aanvang ; 14.00 uur
                     (met special guest Peter Bansberg)

Verder is de band voornemens om in oktober van 2009 een live-dvd op te nemen (werktitel ; Looking for Gold). Op dit moment wordt nog gezocht naar een geschikte locatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.