Overvalgolf in Papendrecht

11 december 2008
Overvalgolf in Papendrecht

PAPENDRECHT - Op woensdag 10 december heeft op kapsalon Zwartine aan de Gouden Regenstraat een gewapende overval plaatsgevonden. Hierbij vielen geen gewonden.
Twee onbekende jongens drongen om 16.10 uur het pand binnen en bedreigden de eigenaresse. Nadat ze een onbekend geldbedrag hadden buit gemaakt verlieten zij de kapsalon en vluchtten via de Leliestraat. Op het moment van de overval waren geen klanten in de zaak aanwezig.
De politie stuurt een SMS-Alert in Papendrecht en omgeving om getuigen op te roepen zich te melden.

Een paar uur na de gewapende overval op de kinderkapsalon vanmiddag, hebben twee daders vanavond wederom  een overval gepleegd op een Texaco tankstation.

Twee daders kwamen rond 20:15 de shop binnen en bedreigde de kassamedewerker met een op een vuurwapenlijkend voorwerp. Het is onduidelijk hoeveel geld de mannen hebben meegenomen. Na de overval renden zij weg en sindsdien ontbreekt van hen ieder spoor.

Op dit moment beschikt de politie over het volgende signalement:

  • Twee jongens
  • Ong.17 jaar
  • Ong.1.70-1.75 m.lang
  • Donkergekleed
  • Dader 1 droeg muts
  • Dader 2 droeg capuchon

Heeft u meer informatie over de situatie vóór, tijdens en na de overval? Neemt u dan contact op met de recherche in Gorinchem op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Zie ook:
5 dec. 2008: Overval op ABN-AMRO (Alblasserdam.net)
26 nov. 2008: Overval op tankstation De Haan
22 nov. 2008: Overval op ABN-AMRO (Zwijndrecht.net)

 

Foto's: Kees Andriesse

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.