Zonder rijbewijs en toestemming

11 december 2008

PAPENDRECHT - Een 23-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens rijden zonder rijbewijs.

Dit gebeurde op donderdagochtend 11 december 2008 omstreeks 02.30 uur op de Burgemeester Keijzerweg. De man reed zonder toestemming van zijn zus in haar personenauto. De man had tevens geen rijbewijs.

Zijn zus deed geen aangifte tegen haar broer. De man is na verhoor heengezonden. De politie makt proces-verbaal op voor het rijden zonder rijbewijs.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.