Burenkaartactie van Buurtbemiddeling

11 december 2008

PAPENDRECHT - Uw buren, een lust of een last? Iedereen heeft er wel mee te maken: Buren! Velen van u wonen waarschijnlijk naast geweldig attente en rustige buren, u hoort ze misschien zelden en u loopt bij elkaar de deur niet plat.  Maar, als de nood aan de man is, kunt u op hen rekenen. Iedereen weet, zulke buren zijn goud waard, maar laat dat ook eens blijken. Met de Burenkaart wil buurtbemiddeling u een handje helpen om uw buren te bedanken voor een heel jaar fijn “buurschap”.

Uitnodigen maar hoe?
Gaat het eens een keertje mis, dan kan een uitnodiging voor een kop koffie al veel goeds doen. Zo kunt u terloops ook de “rondslingerende afvalbak” ter sprake brengen en is er geen vuiltje aan de lucht. Wilt u uw buren uitnodigen maar weet u niet zo goed een aanleiding te vinden, doe dan gewoon de Burenkaart in de bus met een uitnodiging voor een kop koffie. Contact is dan gauw gemaakt!

Gratis
De Burenkaart wordt u gratis aangeboden door Buurtbemiddeling Papendrecht en zijn af te halen op het Gemeentehuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.