Papendrecht Culinair gezellig en smaakvol

09 december 2008
Papendrecht Culinair gezellig en smaakvol

PAPENDRECHT - Op maandag 8 november 2008 werd de tweede editie van Papendrecht Culinair georganiseerd. Vorig jaar was de locatie Hotel Mercure (tegenwoordig Hotel Golden Tulip genaamd). Destijds bleek de ruimte aan de grote kant, waardoor er geen intieme sfeer mogelijk was. Dit keer werd dan ook gekozen voor restaurant De Pepermolen aan de Gerbrandystraat. Van de deelnemende kwaliteitszaken was alleen slagerij E. Vis zowel vorig jaar als dit jaar vertegenwoordigd.

Het initiatief voor de tweede editie kwam van Henk van de Graaf van Wijnhuis de Paap. Hij was aanwezig met kwaliteitswijnen en allerlei delicatessen. Bijzonder waren ook de KellyBronze kalkoenen en een half Essex varken op een enorme barbeque.

Landwinkel de Fruitheerlijkheid was aanwezig met allerlei versproducten en kerstpakketten. Boekhandel de Gruijter had een ruim assortiment aan boeken op het gebied van eten en drinken en Thieme's Echte Thee hield een theeproeverij.

De hele avond was het gezellig druk en soms was het zelfs dringen geblazen bij de proeverijen.
Vanavond is de tweede en laatste avond van Papendrecht Culinair, dat toegankelijk is van 19:00 tot 22:00 uur.


Wijnhuis de Paap

Een overzicht van de "hal".

Het proeven van de echte Reyenaer kaas.

Boekhandel De Gruijter

Thieme's Echte Thee

Fruitheerlijkheid De Landwinkel

Veel vleeswaren bij E. Vis

De Kelly Bronze kalkoenen en een half Essex varken.

Foto's: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.