Nieuw in Papendrecht: The Marketing Coaches

09 december 2008
Nieuw in Papendrecht: The Marketing Coaches

PAPENDRECHT - The Marketing Coaches is een nieuw initiatief waarbij de coaches Pim Harder en Alex Verlek hun krachten bundelen. Alex Verlek is reeds enige tijd bekend als vaste columnist van Papendrecht.net
Pim en Alex trainen en coachen samen professionele dienstverleners om succesvol te zijn in hun marketing.
Geen dikke boeken en lange sessies, maar een effectieve en actiegerichte training.

De eerste training start op 17 januari in Papendrecht en daarvoor krijgt u als bezoeker van Papendrecht.net een heel bijzonder aanbod.
Na invulling van kortingscode 475-99, kunt u namelijk voor slechts € 99 deelnemen. Deze korting is alleen van toepassing op de training die op 17 januari 2009 start. Het maximaal aantal deelnemers aan onze trainingen bedraagt 16 personen.

Voor meer informatie en/of aanmelding surf naar www.themarketingcoaches.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.